Felsőpakonyi ingatlan

KÁLYHÁS

Cserépkálya, kandalló, kemence(beltéri-kültéri, búbos), kerti sütőalkalmatosságok szakszerű építése, karbantartása garanciával. Cserépkályha elbontása sitt elszállítással. +3630 6929649 e-mail: cskalyha@gmail.com

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Eladó családi ház Felsőpakonyban

2009.08.24. 15:14 annamarie

Eladásra kínáljuk
 
Budapest mellett 10 km-re Felsőpakonyban,
csendes, falusi környezetben lévő, tetőteres, jó beosztású családi házunkat.
 


A településről:

Felsőpakony 3500 lelket számláló kis község, az M5-ös és az M0-s autópálya közötti erdős területen helyezkedik el. Zsákfalu, az autópályáról közvetlen lehajtója nincsen. "Problémamentes" környék.A faluban óvoda, iskola, könyvtár, művelődési ház, orvos, fogorvos, állatorvos, gyógyszertár, sportpálya található. Aszfaltozott utcák, rendezett családi házak jellemzik a települést. A falu egyre jobban bővül, fejlődik, határai egyre inkább kitolódnak a számtalan új építésű, szebbnél-szebb ház miatt. Sok a kisgyermekes család, de a településre jellemző a fiatalság jelenléte is. Jó levegőjét a falut körbeölelő erdőnek köszönheti.

Kellemes séták, kirándulások, biciklitúrák tehetők a környéken. A falutól 5 km-re található Gyál, ahol kisebb üzletek sora és piac, valamint Egészségügyi Központ (SZTK) is található. Bevásárlóközpont a környéken 10-20 km-en belül elérhető: egyrészt a Ferihegy Market Centrál, másrészt az M0-s autóúton továbbhaladva a maglódi Auchan, vagy az M5-ös autópálya mellett lévő soroksári bevásárlóközpont (Tesco, Média Markt, Auchan, BricoStore, Decathlon, Kika, Electro Wordl, dM, Yisk) nyújt üzleteivel színvonalas bevásárlási lehetőséget.

A település közlekedése: tömegközlekedési eszközként vonattal lehetséges: a Lajosmizsei vonalon Kőbánya-Kispest félóra, a Nyugati pályaudvar 45 perc alatt érhető el.
Személygépkocsival a főváros felől az M5 autópálya bevezetőszakasza, majd az M0-s autóút Gyál-Pestszentimrei lehajtójától kb. 5 perc.
 
Aki a főváros vonzáskörzetében, ám csendes, nyugodt környezetben szeretne élni, vagy gyermekeit ilyen környezetben nevelni, annak ideális választás Felsőpakony.

A fővárosi agglomeráció a budapesti embernek lehetőséget kínál arra, hogy munkahelye megtartásával jó levegőjű, kertes családi házban tudjon aktív életet élni, míg a vidékről a fővárosba költözni szándékozóknak munkahely keresés szempontjából előnyös választás Felsőpakony.

 

Környező látnivalók:

Felsőpakony 30 km-es vonzáskörzetében több horgásztó, pihenőhely is található, pld. Alsónémediben, Dunarasztiban, Kiskunlacházán. A szomszédos településen, a városi rangú Gyálon is belefognak hamarosan egy élményfürdős szabadidőpark építésébe. 100 hektáron alakítják ki a látványfürdőt, amely medencéihez a föld mélyén 1000 méterre húzódó 30 °C-os termálvíz szolgáltatja majd a vizet. A területen található egy 25 hektáros bányató is, ahol vizi sportok űzésére lehet berendezkedni, vitorlázók, szörfösök foglalhatják majd el. A tó körül szálloda, éttermek és apartmanházak épülnek. Mindezek a közeli beruházások hozzájárulnak ahhoz, hogy a környéken fekvő ingatlanok értéke ne veszítsen az értékéből, hanem inkább emelkedjen. Mindezekre tekintettel családi házunk beruházási célú vásárlásra is alkalmas. 

A házról:
A ház 1968-ban épült, 2004-ben lett bővítve egy nappalival, tárolóval (spejz) és a tetőtér beépítésével. Legutolsó felújítása (festés, mázolás, PVC csere) 2006-ban történt. 240 négyszögöles (864 nm), sarki telken fekszik, a tetőtérrel együtt összes területe 130 nm. Az ingatlan összközműves, vízórával, gázórával rendelkezik. A házban kábeltv, telefon és internet is található.

Az alsó szinten egy kisebb, 10 nm-es szoba, egy 20 nm-es hálószoba, 18 nm-es konyha, 25 nm-es nappali, 10 nm-es tároló (spejz), valamint egy 6 nm-es fürdőszoba/wc található. Ezeken a helyiségeken kívül a házban található egy kazánház (3 nm), valamint egy 10 nm-es, üvegezett, beépített terasz és egy pici előszoba is. A tetőtérben 2 helyiség került kialakításra, egy 30 nm-es tetőtéri szoba és egy 12 nm-es gardrób.

1. kép: A ház bejárata a kert felől van (elől  a beépített és üvegezett terasszal)   

 

 

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 

2. kép:  a fürdőszoba egy sarka: mediterrán kővel burkolt sarokkád

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3-4. kép: a nappali egy-egy részlete: "öreg" téglával kirakott  boltív a konyhából, feljárat a tetőtérbe. A nappali mennyezete ún. "látszófödémes", fagerendás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. kép: a konyha egy sarka 

A ház fűtése alternatív módon van megoldva: vezetékes gázzal, vagy pedig vegyes tüzelésű kazánnal történő központi fűtés lehetséges. Így esetleges gázhiány esetén is adott a fűtési lehetőség.

A házhoz közvetlenül kapcsolódik egy 8 nm-es nyári konyha, ahol egy kívülről táplálható búbos kemence is található. A kertben lehetőség van fix garázs építésére, jelenleg egy ponyvagarázs üzemel. Hátul az udvarban pici műhely található. A telek nagysága lehetővé teszi, hogy akár bővítésre vagy akár még egy ház építésére is sor kerülhessen.
 

Az ingatlan irányára: 25.500.000,- Ft.Még több fotó az udvarról, kertről és a házról: http://picasaweb.google.com/bor.annamaria/EladoIngatlanFelsopakonyban#


Előzetes időpontegyeztetés alapján az ingatlan bármikor megtekinthető.

Érdeklődni lehet a 06-30/648-5978-as telefonszámon.
 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: felsőpakony eladó családi ház pest megyei ingatlan eladó ingatlan agglomeráció